Képzések, szolgáltatások

 

-  Viselkedésterápia - Háznál képzés

Ezt főleg azoknál a kutyáknál szoktam javasolni ahol valamilyen viselkedési probléma van, így kimegyek a kutyus lakhelyére, felmérem a probléma lehetséges okait, és közösen megbeszéljük gazdával a megoldási lehetőségeket. Mivel itt a megoldás sokszor a gazdi kezében van, ezért ezt közösen szoktam végezni a kutya megszokott körülményei között.

 

-  Kutyakiképzés - Háznál képzés

A gazdi igényeihez igazodva ennél a képzési formánál a hangsúly a kutya kreativitásán, motiválásán van, figyelembe véve az egyéni adottságokat. Ezeken a foglalkozásokon tanítom meg kutyának és a gazdinak a mindennapos helyes viselkedést, illetve kedves kis trükköket a kutyusoknak, aminek határt igazából csak a türelem és kitartás szabhat. Itt a képzés minden esetben klikkerrel és jutalomfalattal történik. Pl. ültetés, fektetés, helyben maradás, lábnál követés, hempergés, pacsi adás, stb.

 

-  Kutyakiképzés - Gazdi nélkül

Ez tulajdonképpen ugyanaz mint az e felett lévő pont, a különbség abban van, ha a gazda ezen nem szeretne, vagy tud részt venni, akkor a képzése a kutyának egy számára semleges területen történik.

 

-  Kutyapanzió - képzéssel, vagy anélkül

Itt a gazdi választhat hogy a megőrzés ideje alatt a kutyussal szeretné, hogy külön foglalkozzunk, a fenti pontok valamelyikére vonatkozóan, vagy "csak" vigyázzunk kedvencére. Ha igényli a kutyáért elmegyünk, és haza is szállítjuk a megbeszélt időpontban. A panziónkban a kutyusok élvezhetik az otthon már megszokott körülményeket, minden tekintetben figyelembe vesszük és egyeztetjük a kialakult szokásokat, igényeket.

 

 

 Pocak Kutyasuli és Kutyapanzió footer

Kövess minket:    

  Pocak Kutyasuli és Kutyapanzió 2012  

Google+