Kedves Gazdi!

 

A kutyusomról elnevezett privát kutyasulimat illetve kutyapanziómat azzal a céllal hoztam létre és szeretném népszerűsíteni, hogy segítsek a kutyás gazdiknak jobb és teljesebb életet élni kedvencükkel.

 

Ha a kutyád ideges bizonyos szituációkban, agresszív emberekkel vagy más kutyákkal, félénk, vagy feszült? Vagy netalántán valamilyen tárgynak, rögeszmének a megszállottja? Vagy úgy érzed a kutyád tökéletes, de szeretnéd ha kettőtök kapcsolata még teljesebb lenne?

 

Amennyiben a kérdések valamelyikére igen lenne a válaszod, szívesen segítünk, hogy ezeket a problémákat közösen megoldjuk ezáltal boldogabban teljenek a mindennapok kedvenceddel.

 

Ha sikerül megismerni kutyusunk viselkedését, jelzéseit mit és miért csinál, máris rengeteget tettünk annak érdekében hogy közös életünk harmonikus legyen. Egy-egy akár nem kívánatos viselkedést elképzelhető, hogy teljesen egyszerű módon is megtudunk oldani, mely után kapcsolatunk szorosabb, harmonikusabb lesz négylábú kedvencünkkel. Ebben szeretnék a gazdik segítségére lenni.

 

Mivel minden kutyus egy-egy egyéniség, teljesen másképpen reagálnak különféle helyzetekre, szituációkra ezért mindig a személyes találkozás, beszélgetés után derül ki számomra is mik lehetnek a viselkedés kiváltó okai, és az adott érzékenységű kutyánál milyen megoldás lenne a legcélravezetőbb.

 

Módszereim között a kiképzés során a pozitív megerősítést alkalmazom klikker és jutalomfalat segítségével. Nem is gondoltam volna még az elején, de sokan kérdezik, ezért fontosnak tartom megemlíteni hogy fizikai büntetést nem használok semmilyen formában.

 

Az elvem: az igazán hatékony kommunikáció egy kutya és egy ember között, az a mód ahogy ők is kommunikálnak egymással a falkában, tehát ehhez a kommunikációs formához legjobban hasonló eszközöket használok fel munkám során.

 

 

 Pocak Kutyasuli és Kutyapanzió footer

Kövess minket:    

  Pocak Kutyasuli és Kutyapanzió 2012  

Google+